Осира: Няма да се сърдя на Пенев, срещу ЦСКА и Левски е различно


Осира: Няма да се сърдя на Пенев, срещу ЦСКА и Левски е различно
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5342 0

30-годишният Корнел Осира приключи с Хебър, след като бе част от пазарджиклии през изминалия сезон. Той се присъедини през лятото като свободен агент и изигра 28 двубоя. Сега той се завръща в Полша, където премина голяма част от кариерата му. 

Пред местното издание Nowiny24 Осира коментира периода в България и дали е искал да продължи по местните терени след успешния завършек на кампанията. В допълнение опитният футболист обясни кои са били по-специалните мачове в Първа лига

Мнението на бранителя

"Мислех да остана и се надявах така да се случи, но треньорът реши друго и няма защо да се обиждам. Беше забавно приключение и страхотно изживяване за мен и моето семейство, но всеки край идва за ново начало", успокоява се полякът, цитиран от SportLive.bg. 

"Със сигурност сблъсъци с отбори като Лудогорец, ЦСКА или Левски са плюс. Битката на дъното обаче бе особена, тъй като има разлика между възможностите на отборите. Разликата в атмосферата на стадиона между България и Полша също е голяма. 

Мачовете срещу ЦСКА и Левски обаче бяха различни - тогава много неща се случваха по трибуните, защото те имат едни от най-страхотните фенове в България", добавя Осира. 

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички