Мило Борисов отказал да застане пред феновете на Левски, ще го обмисля до есента


Мило Борисов отказал да застане пред феновете на Левски, ще го обмисля до есента
Снимка: Официален сайт на Левски

4421 0

Една от ключовите фигури около финансовото издържане на Левски през последните години - Мило Борисов, бос на хазартната компания, генерален спонсор на клуба, е отказал да се срещне с привърженици на клуба. 

Става въпрос за такива от сдружението "Левски на Левскарите", които са поканили заможния българин в своя подкаст, където да обсъдят реалното състояние на "сините".

Първоначално Борисов е изразил съгласие, но след консултация с ПР отдела си, отказал на запалянковците. Възможност за срещата остава през есента, след като бизнесменът обяснил, че през септември уговорка за среща между двете страни би била по-добър вариант.

Позиция на сдружението

"Уважаеми левскари,

След като на няколко пъти през миналата седмица Мило Борисов изяви желание да се срещне с привърженици на Левски, за да обсъди с тях настоящата ситуация в клуба, ние от “Левски на Левскарите” решихме да го поканим в нашия подкаст.

Идеята бе да проведем честен и откровен разговор за състоянието на любимия ни клуб, последните събития около него и визионерските плановете за стратегическо развитие на Левски. Далеч от казионната журналистика и предварително уговорените "въпроси".

Макар първоначално г-н Борисов да изрази готовност за участие, днес, в опит да финализираме 4 юли (вторник) или друг удобен за него ден в обозримо бъдеще, в който да ни гостува, той ни съобщи, че след обсъждане с ПР отдела си, е било преценено, че участие в подкаста в този момент "не е подходящо".

Г-н Борисов предложи да говорим по темата за негово бъдещо гостуване в началото на септември. Макар да не уточни изрично, се надяваме да е имал предвид септември на настоящата година.

Изразяваме искреното си съжаление, че г-н Борисов отказа да застане пред една по-широка аудитория, за да поговорим по всички теми, които несъмнено вълнуват левскарската общност. Все пак не сме изненадани от този негов подход, който далеч не е прецедент.

Само Левски!", написаха от сдружението в социалните мрежи. 

 Следете всичко около Левски със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички