След победата над Етър: Костов разкри кои са новите капитани на Левски и намеси Стоилов


След победата над Етър: Костов разкри кои са новите капитани на Левски и намеси Стоилов
Снимка: Levski.bg

5107 0

Наставникът на Левски - Николай Костов, говори веднага след победата на неговия тим над Етър Велико Търново с 2:1, играла се в Правец, част от предсезонната подготовка на "сините". Освен за впечатленията си от приятелската среща той говори както за селекцията, така и за проблемите с контузените футболисти.

Впечалтенията от мача

"Доволен съм от условията, които имаме за подготовка. Проведохме 12 тренировки, 2 контроли. Видяхте, че отборът на Етър беше по-свеж. Има натрупана умора при нас, работим, акцентът на работа е около владеенето на топката. Нашите футболисти се стараят максимално. Връзката между халфове и нападатели не се получава. Действаме мудно там, но се надявам до шампионата да се подобрим", започна Костов.

Тефтерът на Костов

"Не съм си писал за мисленето, записах си неща, които не мога да споделя с вас. Пиша си относно играта и какво трябва да изпълняват играчите. Особено нещата, които не се получават. Играем малко скучно, защото нашите футболисти използват прекалено много подавания при граденето на играта".

Работата на Станимир Стоилов

"Всичко, което е работил Станимир Стоилов, е положително за нас. Ние просто трябва да подобрим владението на топката и да доминираме. Ако трябва да коментирам днешната игра, не съм доволен. Когато Етър владееше топката, ние бяхме много бавни".

Новите капитани в Левски

"Вече имаме трима капитани. Вече не са и тримата вратари – Краев, Сонко Сундберг и Михайлов".

Билал Бари и търсенето на нападател

"Предстои му преглед в Германия. Надяваме се да бъде готов в близко време. Аз вярвам много в този футболист и се надявам той да се включи в отбора. Ако трябва да го уважим, не трябва да търсим. Да, винаги искаме по-добри, но имаме играчи, които си чакат шанса. Когато не можеш да имаш това, което харесваш, харесвай това, което имаш".

Повод за оптимизъм

"Имаме много добри условия и работна среда. С Наско Сираков обсъдихме нещата за развитието на отбора. Въоръжаваме се с оптимизъм. Трябва да вярваме и с подкрепата на феновете да се борим за първото място".

Състоянието на Хосе Кордоба

"Кордоба има дискомфорт, в последния момент го пуснахме. Роналдо също не е готов за игра, надяваме се за началото на шампионата по 60-70 минути да могат да играят. Асен Митков е много добре. Той мина преглед вчера, днес пропусна тренировката. Той е много ценен играч и от утре влиза в отбора", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички