Левски иска да анулира предварителен договор с играч


Левски иска да анулира предварителен договор с играч
Снимка: Официален сайт на Левски

8894 0

Левски ще се опита да анулира предварителното си споразумение с вратаря Зоран Попович, ако финансовото положение в тима продължава да е същото, информира "Тема спорт".  Попович в момента е резервен страж в Цървена звезда, където титуляр е бившият играч на Лудогорец - Милан Борян.

Треньор на вратарите в сръбския гранд е футболист, играл на "Герена" - Боян Йоргачевич, който се превърна в любимец на "сините" фенове и все още е в добри отношение с клуба. Именно той ще бъде използван, ако се стигне дотам, че да бъде направен опит за анулиране на споразумението със Зоран Попович.

Очаква се, ако пристигне у нас, стражът да получава над 10 000 евро, което няма да се отрази по-добре на тежката ситуация в Левски. Николай Михайлов също получава малко над тази сума и се водят преговори с него договорът му да бъде прекратен преди да изтече. Милан Миятович има опция за продължаване на контракта с година, но се предполага, че тя няма да бъде активирана - отново с цел ограничаване на бюджета.

По този начин е възможно през следващия сезон Петръ Хубчев да има двойка български вратари за титуляр и резерва. Новият национал Георги Георгиев, който скоро дойде от Славия, ще получи своят шанс, докато младокът Петър Иванов ще го чака от 2-ра позиция.

Междувременно, излезе интересна статистика, която показва кой отбор колко дузпи е получавал през сезона в Първа лига. Отборът на Левски е на дъното със само една такава. Същевременно, "сините" са единственият отбор, който не е предизвиквал съдията да отсъди 11-метров наказателен удар в собственото наказателно поле. Вижте кой е лидер по този показател, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички