Павел Колев пожела бързо възстановяване на Кирил Домусчиев


Павел Колев пожела бързо възстановяване на Кирил Домусчиев
Снимка: БГНЕС

2151 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев пожела на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев бързо възстановяване. Бизнесменът вчера призна, че е диагностициран с новия вирус и се лекува вкъщи.

"Пожелавам на Кирил Домусчиев бързо възстановяване след тази вцепеняваща новина. Надявам се пандемията да подмине с пълната си тежест България, не само заради футбола, а и за да възстановим нормалния си начин на живот. Смятам, че държавата реагира адекватно, БФС също", коментира Колев пред "Канал 3".

Запитан как работи клубът в условия на извънредно положение, директорът заяви: "Също като в повечето клубове, разпуснах администрацията в петък, както и футболистите до 18 март, след което им обявихме, че няма да тренират поне до 22 март. Трябваше на 23-ти да нормализираме тренировките, но има писмо от БФС, което пътува към нас, с препоръка от Медицинската комисия да се преустанови всякаква дейност поне до 29-и".

"Трябва да проявим самодисциплина, сигурно на никой не му е лесно да си стои вкъщи, но трябва да направим тази жертва, за да преборим този вирус", допълни Колев. А докога, според УЕФА, трябва да приключи Първа лига, ако все пак бъде подновена, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички