Левски - Апоел Беер Шева по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на конференциите?


Левски - Апоел Беер Шева по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на конференциите?
Снимка: Levski.bg

6412 0

Денят "Х" за Левски настъпи. "Сините" посрещат Апоел Беер Шева в реванша от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите в безспорно най-важния си мач до момента през сезон 2022/23, след като двата тима завършиха 0:0 преди седмица на израелска земя.

Първата среща

"Сините" възпитаници отлично познават своя съперник, когото тотално надиграха в Израел, но така и не успяха да стигнат до гола, създавайки редица положения, които обаче бяха пропуснати. За мача на "Герена" обаче Николай Костов е подготвил интересна схема, с която ще създаде "кошмар" за Апоел Беер Шева в София.

Ще има ли умора в Левски?

Левски загря подобаващо за реванша, побеждавайки с минималното 1:0 у дома Ботев Враца в мач от петия кръг на родната Първа лига. В герой за "сините" се превърна младият Преслав Бачев, който вкара единствения гол в заключителните минути на срещата.

От другата страна, не е за подценяване факта, че футболистите на Апоел Беер Шева са си починали добре, тъй като не са играли мачове през уикенда, защото израелския шампионат все още не е стартирал и е малко вероятно да има умора в играчите на специалиста Елянив Барда.

Къде да гледаме Левски - Апоел Беер Шева?

Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 20:00 часа от рефера от Молдова Димитру Мунтеан. Сблъсъкът ще бъде предаван пряко в ефира на Диема Спорт. Разбира се, Вие ще може да проследите реванша от Лигата на конференциите Левски - Апоел Беер Шева НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички