Роден национал няма търпение да играе с Апоел срещу Левски, треньорът очаква труден реванш


Роден национал няма търпение да играе с Апоел срещу Левски, треньорът очаква труден реванш
Снимка: Levski.bg

1836 0

Българският футболен национал Йоан Стоянов, който е част от Апоел Беер Шева се радва, че ще играе в България, но иска неговият отбор да спечели срещу Левски. Двата отбора ще се срещнат утре от 20:00 часа на "Герена" в реванш от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Първа среща завърши 0:0.

"Вълнувам се, че ще играя в България, но искам моят отбор да победи. Подготвихме се добре и се надявам да се представим така в самия двубой", заяви той на пресконференция преди срещата с Левски.

Очакванията са за труден мач, но с положителен резултат

Наставникът на Апоел Елянив Барда пък не пожела да разкрие на какво ще заложи срещу Левски, но сподели, че очаква труден мач. "Има някои футболисти, които са с леки контузии, днес ще видим какво е положението с тях. Очакваме един труден мач и знаем, че Левски е един силен отбор. Очакваме добър резултат.

Най-важното на този етап, играем срещу Левски, знам, че сме на пълен стадион. Концентрирани сме върху този двубой. Ще изберем правилния състав, рано е да се каж", заяви той на пресконференцията преди двубоя. Николай Костов пък открито заяви на кои играчи няма да разчита и на каква схема ще заложи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички