Как ще изглежда Левски срещу Апоел Беер Шева? Костов готви "кошмар" за израелците


Как ще изглежда Левски срещу Апоел Беер Шева? Костов готви "кошмар" за израелците
Снимка: levski.bg

14989 0

В утрешния ден (17 август) Левски ще приеме Апоел Беер Шева във втория мач между двата тима в третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. Николай Костов вече мисли за своята единайсеторка, а колегите от "Тема Спорт" информират, че специалистът готви позната такава, с която да направи престоя на израелците на "Герена" - кошмарен.

Планът на Костов

Според изданието специалистът вярва, че не трябва да се правят много ротации за реванша. Костов ще заложи на позната халфова линия в четвъртък - там ще си партнират капитана Андриан Краев, Асен Митков и новия Дарлан. Джевад Ел Джемили ще се включи като "коз" от пейката по всяка вероятност.

Краев изнесе истинска футболна лекция на стадион "Търнър" в Израел, когато бе същински "господар" в средата на терена. Родният футболист контролираше играта на "сините", отнемаше топки и помагаше не само в защита, но и нападение.

Добрата новина за Николай Костов е, че французинът Жереми Петрис ще се завърне в игра за Левски. Вчера (15 август) той е провел тренировка с основната група и има вероятност да се появи срещу Апоел. В заниманието са взели пълноценно участие още Келиан ван дер Каап, както и Кристиан Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички