Станимир Стоилов посочи най-добрия играч, когото е тренирал и защо "казахстанския Меси" не успя в Левски


Станимир Стоилов посочи най-добрия играч, когото е тренирал и защо "казахстанския Меси" не успя в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6971 0

Бившият треньор на Астана и Левски Станимир Стоилов в интервю за Meta-ratings.kz сподели мнението си за бившия футболист на националния отбор на Казахстан Бауржан Джолчиев. Той го определи като най-добрия играч през цялата му кариера.

Най-добрият играч в кариерата му

"Джолчиев е най-добрият играч в моята треньорска кариера. По-добър дори не се намери. Не знам защо взе това решение. Всички се опитахме да го разубедим: всички треньори, ръководството. Можеше да играе на най-високо ниво. Ако беше по-сериозен и работеше върху себе си, можеше да постигне повече", каза Станимир Стоилов. Припомняме, че бившият играч на Астана игра за столичния клуб през 2014-2015 г., след което се оттегли на 25 години.

Лош късмет попречил на халф да се наложи в Левски

Той даде и своето мнение за халфа на Кайрат Еркебулан Сейдахмет, който игра за Левски. "Когато дойде в Левски имаше тежък период с контузия. Той често беше контузен и не можеше да намери играта си. Трябваше му още време, но беше под наем и нямаше време да се реализира. Той има луд талант. Ако не беше контузията, той щеше да направи страхотна кариера”, каза Стоилов. По-рано Стоилов заяви, че няма да работи в други клубове в Казахстан, освен в Астана.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички