Къде Левски все още може да продаде играчите си?


Къде Левски все още може да продаде играчите си?
Снимка: Оф. сайт на Левски

2188 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че може да се стигне до продажбата на играчи, за да влязат свежи финансови средства в касата. По-големият проблем обаче може да се окаже, че на много места трансферния прозорец вече е затворил.

Къде обаче могат да бъдат пласирани звездите на „сините“ през зимата? Прозорецът в топ първенствата на Европа затвори в края на януари. Все още има около 20 възможни дестинации, които още пазаруват.Най-престижните от тях са Русия, Китай, Полша, Унгария, Хърватия, Словакия, Чехия, Швайцария, Украйна и Полша. Най-късно затваря Екстракласа.

В Полша пазарът приключва на 2 март. До края на настоящия месец входящите и изходящите сделки са възможни в Украйна. През януари се заговори, че Динамо (Киев) следи Паулиньо, но интересът остана само в медийното пространство. В Китай трансфери се правят до 28 февруари. Най-скоро прозорецът затваря в Унгария – 14 февруари. В Хърватия това ще се случи на 17-и, а същото важи за Швейцария и Румъния. В Русия сделки са възможни до 21 февруари. По-рано Павел Колев обяви, че официални запитвания за играчи на "сините" няма, а каква е притеснително малката сума, която има в касата на клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички