Левски разполага със сума, която ще свърши още в края на февруари


Левски разполага със сума, която ще свърши още в края на февруари
Снимка: Официален сайт на Левски

6084 0

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, разкри колко е сумата, с която разполагат "сините" в касата си и тя не е никак голяма, а точно обратно. Столичани имат 200 хиляди лева, които до края на месеца ще бъдат изчерпани заради всички належащи разходи, включително и тези около двубоите.

"200 хиляди лева в сметката, като част от тях ще бъдат изхарчени до края на седмицата. Най-спешните са тока и парното. Хоризонтът ни е доста къс. Ако не се случи някакво чудо, в края на месеца ще свършим с тези средства. Работим по вариант за намирането на нови спонсори, но нямаме официално нищо досега. Не изключвам възможността да пълним и стадиона на всеки мач, това ще помогне. Както и продажбата на играчи, върху това се работи, но отново е доста трудно, защото на много места затвори трансферният прозорец", заяви Колев пред "Дарик". 

"Ако се случи, това с парите и ги изхарчим, ще се надяваме на "гладиаторите" на терена и на тяхното представяне. Аз нямам никакво намерение да си тръгвам от Левски, ще опитам да направя всичко, за да стабилизира. В последните месеци беше много лесно да е работи в Левски, но сега ще се покаже кой наистина се интересува от Левски и какво може да направи", допълни още Колев.

Юрист на клуба посочи как Левски сам може да си гарантира бюджет и оцеляване (вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички