Няма вариант Левски да не довърши сезона, но може да се стигне до раздяла с играчи


Няма вариант Левски да не довърши сезона, но може да се стигне до раздяла с играчи
Снимка: БГНЕС

2968 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след срещата с играчите на тима, която се проведе днес на стадион "Георги Аспарухов". Той сподели, че е разказал честно пред тях каква е ситуацията в клуба, защото и те трябва да са наясно с това.

"Нямаше въпроси, изслушаха всичко внимателно. Треньорът говори преди мен, той е по-спокоен и от мен. Аз също съм. Възможно е да се стигне до продажба на играчи, ако се забавим още малко ще затворят трансферните прозорци. В момента конкретни оферти няма", заяви Колев.

"Възможно е и с нови спонсорски договори, рекламни договори. Разбира се, че е реално феновете да помогнат, в какво измерение ще се случи точно, не мога да кажа, но е реално. Работим върху това, имаме разговори с феновете. Към момента декларирано официално желание няма, само някакви предварителни разговори, малко е неясна формата. Може да е с по-малко средства, може и с никакви", допълни още той относно появилата се по-рано информация, че от "националната лотария" ще продължат да дават пари.

Да, мисля, че няма вариант да не изкара сезона, ако трябва ще го доиграем с тези, които останат, но няма вариант, според мен. Вариант да напусне някой, винаги има. Аз само им говорих за 5 минути, не е моя работа да ги анализирам, Важно е да ги видите на тренировка и на стадиона в събота. Дано да са кучета, всички сме заедно", заяви той по повод думите на Симеон Славчев отпреди няколко дни. "Важното е на 15-и (мачът с ЦСКА, бел.ред.) да покажем, че всички сме кучета и да се поздравим с успеха", бяха думите на халфа.

Юрист на клуба посочи как Левски сам може да си гарантира бюджет и оцеляване (вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички