Павел Колев: Вариант за "тире" няма, ако се появи, ще е без мен


Павел Колев: Вариант за "тире" няма, ако се появи, ще е без мен
Снимка: Официален сайт на Левски

3845 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев категорично отрече вариант с "тире", тоест "сините" де вземат лиценза на друг български клуб. Той разкри, че стои един вариант пред клуба - с джиросването на акциите от сегашния им собственик Георги Попов. Проблемът е, че към момента Колев няма връзка с него, както и с Васил Божков.

"Не съм аз човекът, който трябва да говори Левски да отиде в четвърта дивизия. Този въпрос трябва да се постави на дискусия. Ако изобщо има такъв вариант пред левскарската общонст, то този вариант трябва да бъде единно общо решение на феновете на Левски. Вариант за тире няма! Ако има, то ще е без мен", заяви Колев пред "Дарик".

"Нека всички са заедно с Левски. Това е моята мечта. Ако може всички заедно да подкрепят Левски на стадиона в 14:45 часа в събота. И всеки да изпраща положителна енергия на клуба. Ако успеем да му осигурим достатъчно пътища, аз обещавам да съм на разположение на всички, готов съм да отговарям на всякакви въпроси. Всяка стотинка ще бъде бъде прозрачна", сподели още той.

Междувременно Павел Колев обяви колко са дълговете на Левски и с колко са намалели за 1 година (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички