Къде да гледаме столичното дерби Левски - Славия?


Къде да гледаме столичното дерби Левски - Славия?
Снимка: Официален сайт на Левски

2169 0

Днес от 14,15 часа Левски посреща Славия в дербито на 23-ия кръг на първенството. Най-старото столично дерби ще бъде предавано пряко по "Диема спорт", като можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Очакванията са на "Герена" да се съберат доста фенове, по-малко в сравнение с първото домакинство за полусезона - срещу ЦСКА, но все пак бройката ще е значителна. Както е известно, заради проблемите на клуба "сините" фенове се активизираха и освен, че купиха много абонаментни карти, започнаха да посещават домакинските двубои на тима.

И Левски, и Славия, са без загуба в последните си 5 мача. Пролетният полусезон за Левски обаче започна с две поредни равенства - срещу ЦСКА и срещу Черно море. Славия пък постигна две победи - над Арда и Дунав (Русе). Преди разделянето на първенството "белите" са амбицирани да останат в първата шестица. А как фенове на ЦСКА се подиграха с кризата у големия съперник вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички