Царско село матира ЦСКА в Първа лига, феновете искат оставка на Крушчич


Царско село матира ЦСКА в Първа лига, феновете искат оставка на Крушчич
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4620 0

4-месечната серия без допуснат гол на ЦСКА бе прекратена по най-шокиращия начин, след като "червените" не просто допуснаха попадение, но и изненадваща загуба от Царско село с 2:1 в Бистрица. "Армейците" изиграха един от най-слабите си мачове през сезона, а феновете изпратиха треньора Милош Крушчич с викове "оставка", а и го замеряха със снежни топки и бутилки с вода. 

Още в 6' резултатът в мача бе открит, след като Андерсон завърши успешно атака, при която на два пъти Бахамбула пропусна да се разпише. Само няколко минути по-късно Стефано Белтраме изравни, но в края на първото полувреме Бахамбула стреля отлично от дистанция и преодоля Бусато. 

През вторите 45 минути ЦСКА нямаше кой знае какви положения, докато в края Али Соу не изпусна почти 100%-ова ситуация, след като нападателят получи сам срещу вратаря, но се забави и топката беше избита от защитник - краен резултат 2:1 за ЦСКА. 

Феновете на "армейците" не реагираха никак добре на случващото се на терена, а през второто полувреме засипаха с обиди не само играчи на Царско село, но и треньора Милош Крушчич. Към края на мача той бе замерян с бутилки и снежни топки, а глобите за клуба се очаква да са големи заради поведението на привържениците. По време на мача имаше и расистки скандирания, което допълнително ще усложни ситуацията на "Армията". 

ЦСКА беше в серия от 10 поредни мача в Първа лига, в които не бе допуснал гол, като дори Левски и Лудогорец не успяха да отбележат във вратата на "червените". В днешния мач обаче и тази фаза на играта не се получи за възпитаниците на Милош Крушчич, а домакините в мача имаха и още положения в срещата заради индивидуални грешки на футболистите пред Бусато. 

Новото попълнение на столичния гранд Върнан Анита дебютира през второто полувреме, но не се представи на добро ниво с оглед на слабата физическа подготовка, в която се намира в момента. Томи Юрич също игра 30 минути за ЦСКА, но не се запомни с изявите си на терена. 

В класирането ЦСКА може да изостане от Левски в битката за второто място, като "червените" в момента са с 43 точки - 2 по-малко от "сините" и мач повече. Локо (Пд) е със същия актив като Левски, а далеч напред е Лудогорец с 52 точки. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички