Павел Колев не потвърди информация, че тотото ще стане основен спонсор на Левски


Павел Колев не потвърди информация, че тотото ще стане основен спонсор на Левски
Снимка: БГНЕС

5745 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че не е имал контакти с новото ръководство на Българския спортен тотализатор и до този момент не са водени разговори тотото да се превърне в генерален спонсор на "сините", каквито информации се появиха.  Той допълни, че продължават да се водят разговори с различни компании за рекламни договори, но все още няма нищо конкретно.

"Убеден съм, че Левски ще намери спонсори и то най-вече заради това, което направиха феновете в последните седмици. Най-логичното, което очаквам да се случи, е да успеем да привлечем нови рекламодатели. Ние и в момента водим разговори с потенциални рекламодатели. Не съм водил разговори с Българския спортен тотализатор, нямам никакъв контакт с новото ръководство на тотализатора. Ако има интерес от тях, очаквам да бъде осъществен някакъв контакт, ако изобщо това е вярно. Имаме разговори с други потенциални рекламодатели, но не мога да казвам подробности, преди да има нещо официално",заяви Колев пред БНТ.

Освен това допълни, че няма никакъв контакт с мажоритарния акционер Георги Попов, както и със собственика Васил Божков. "В момента всичко стои в патова ситуация от отсъствието на мажоритарния акционер, който не е заявил какви са намеренията му. Нямам никаква връзка с г-н Божков и г-н Попов. Водя разговори единствено с досегашния спонсор Националната лотария, който изразява желание да продължи да ни помага, но за момента това няма как да се случи"

Преди две седмици имаше официално предложение от страна на "Ефбет" към клуба за спонсорски договор, но при положение, че се смени собствеността."Според мен това не е приемливо условие. Аз благодаря на Ефбет за предложението, то беше добро, но не беше в моите правомощия. Неяснотите са много, за съжаление, повечето от тях засягат негативно Левски, защото освен социален феномен, Левски все пак е и една частна фирма, която функционира по реда на Търговския закон и тези разпоредби много ясно определят какъв е начинът да се промени управлението и мениджмънта на тази частна фирма. ", обясни Колев.

Междувременно пък стана ясно, че "сините" са осъществили изненадващ трансфер на роден национал - вижте повече подробности.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички