"Сини" легенди в емоционално видео за нова кампания - да се съберат над 1 милион от СМС-и


"Сини" легенди в емоционално видео за нова кампания - да се съберат над 1 милион от СМС-и
Снимка: БГНЕС

2166 0

От Левски продължават с кампаниите за набиране на средства. Новата така от "сините" е свързана с 3 март, като с мотивиращо видео от клуба се обръщат към своите фенове и ги приканват да изпратят 1 млн. СМС-а в един ден.

Във видеото участват 7 легенди на клуба - Димитър Иванкков, Кирил Ивков, Ники Илиев, Добромир Жечев, Александър Александров - Кривия, Георги Цветков и Наско Сираков. Участие взима и Тити Папазов. 

Това е поредната цел, поставена пред "сините" фенове, които показаха огромна мобилизация в последния месец и успяха да съберат 2 вноски към НАП, както и да извадят над 5 000 абонаментни карти, с което да помогнат финансово на любимия си клуб в тежката ситуация, в която изпадна.

Ето и какво написаха "сините":

Да помогнеш на „Левски“ с едно просто действие от телефона си. Безценно!

Започваме кампания без аналог в световен мащаб с цел един милион SMS-а в един ден, за една кауза - голямата ни любов – „Левски“!

Денят е 3-ти март, най-обичаният ден от нас - българите.

Нека точно на тази светла дата всяко синьо сърце постигне своя идеал, запазвайки жива, свободна и независима, вековната институция, голямата любов на поколения, болката и радостта на милиони - футболен клуб „Левски“!

Mожете да подкрепите ПФК „Левски“ чрез SMS с текст на латиница DMS LEVSKI на номер 17 777. Цената на SMS e 1 лев, като не се начислява ДДС. Можете да направите абонамент за SMS дарение, като отговорите с "DA" след като получите потвърждение за Вашето дарение.

Междувременно пък стана ясно, че "сините" са осъществили изненадващ трансфер на роден национал - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички