Левски е на финалната права за споразумение с букмейкър


Левски е на финалната права за споразумение с букмейкър
Снимка: Оф. сайт на Левски

2962 0

Левски води заключителни преговори за спонсорство с българската компания Winbet. Очаква се именно фирмата за онлайн залози да бъде новият основен спонсор на "сините".

Твърди се, че въпросната компания е готова да налива по 9 милиона лева на година в клуба, ако стане генерален спонсор и логото й стои на гърдите на играчите, пише „Тема спорт“.

Ако сумата наистина е такава, то голяма част от бюджета за следващия сезон на Левски ще бъде осигурена. Приблизително толкова пари на година официално предложи и друга бетинг компания - efbet, но това стана преди смяната на собствеността на "Герена".

В четвъртък пък дойде още една добра новина от бившия собственик на "сините" Спас Русев. Той обяви, че с лични средства ще покрие задълженията на "синия" клуб към "Виваком", които бяха натрупани по негово време. Както е известно, Спас Русев е най-големият акционер в компанията, която беше и генерален спонсор на столичния гранд по време на неговото управление на клуба, в периода през 2017 и 2018 г. Задължението се равнява на около 3 млн. лева, като този дълг бе сред проблемните за столичани и по този начин ще се избегне евентуално бъдещо дело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички