Левски е на финалната права за споразумение с букмейкър


Левски е на финалната права за споразумение с букмейкър

1735 0

Левски води заключителни преговори за спонсорство с българската компания Winbet. Очаква се именно фирмата за онлайн залози да бъде новият основен спонсор на "сините".

Твърди се, че въпросната компания е готова да налива по 9 милиона лева на година в клуба, ако стане генерален спонсор и логото й стои на гърдите на играчите, пише „Тема спорт“.

Ако сумата наистина е такава, то голяма част от бюджета за следващия сезон на Левски ще бъде осигурена. Приблизително толкова пари на година официално предложи и друга бетинг компания - efbet, но това стана преди смяната на собствеността на "Герена".

В четвъртък пък дойде още една добра новина от бившия собственик на "сините" Спас Русев. Той обяви, че с лични средства ще покрие задълженията на "синия" клуб към "Виваком", които бяха натрупани по негово време. Както е известно, Спас Русев е най-големият акционер в компанията, която беше и генерален спонсор на столичния гранд по време на неговото управление на клуба, в периода през 2017 и 2018 г. Задължението се равнява на около 3 млн. лева, като този дълг бе сред проблемните за столичани и по този начин ще се избегне евентуално бъдещо дело.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама