Крушарски: Левски искат 2-4 млн. за ТВ права, а аз колко да искам като ги бия?


Крушарски: Левски искат 2-4 млн. за ТВ права, а аз колко да искам като ги бия?
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

2001 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се подигра на Левски, чийто мажоритарен собственик Наско Сираков обяви, че "сините" заслужават да получават между 2 и 4 милиона лева от телевизионни права. Както е известно, във вторник Локомотив победи Левски с 2:0 в първия полуфинал за Купата на България между двата тима.

Крушарски продължи медийното си общуване с Тити Папазов, който е заявил, че Левски ще мине като малка гара през Локомотив. После посочи, че тимът ще вземе Купата, качен на локомотив. Разбира се, бизнесменът не влага негативизъм в тези свои думи. Както е известно, той също вкара в касата на борещия се за спасение столичен гранд над 1000 лева.

"Качиха се, ама на самолетоносач, както казваше Батето. Ще ги повозим. Сега купувам самолети, за да ги лицензирам за градоотбраната и ще ги кача и "сините". Иначе с Тити сме си приятели. Целуваме се и се прегръщаме. Чувам, че искат 2-3 милиона лева за ТВ права, а аз се чудя колко да поискам след като ги бия. 2:0 ми звучи повече от двойно по моята математика. Ще изчисляваме", коментира Крушарски пред "Меридиан мач". А президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше още по-груб с Левски заради исканията им (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички