Крушарски: Купата е наша, другите изобщо да не се надяват


Крушарски: Купата е наша, другите изобщо да не се надяват
Снимка: бнт

903 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе в приповдигнато настроение след победата на своя тим над Левски в първия полуфинал за Купата на България. Според него, вече е ясно (след 2:0), че "смърфовете" са финалисти и той дори е сигурен, че ще защитят трофея си.

"Решил съм всичко преди реванша. Казах на играчите да се прибират и да почиват, а в неделя да му мисли моят друг любим цвят (бел.ред. Локомотив гостува на ЦСКА в първенството). Нашият въпрос е решен. Второ или трето място и Купата е наша. Реванш? Реваншът ще е срещу ЦСКА или Ботев. С Левски всичко свърши. Другите изобщо да не се надяват", отсече бизнесменът след двубоя.

"За какви реванши говорим? Купата е тук и няма да си тръгне. Парите трудно се изкарват, а аз трябва да издържам отбора и школата. Утре Акрапович си заминава, няма да го държим повече. Той удържа най-тежкия момент. За нас е удоволствие да гледаме играта на терена. лека-полека надграждаме. Момчетата се готвят старателно", допълни той. Подобно мнение - че Локомотив ще спечели Купата отново, изрази и капитанът на тима Димитър Илиев (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички