Венци Стефанов съветва Левски да рекламира печки и да искат пари от виден комунист


Венци Стефанов съветва Левски да рекламира печки и да искат пари от виден комунист
Снимка: принтскрийн

2038 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нападна Левски заради изказването на Наско Сираков за тв правата вчера. Новият мажоритарен собственик на "сините" обяви, че би искал клубът да получава между 2 и 4 милиона лева за телевизионното излъчване на мачовете им вместо досегашните малко над половин милион.

"Дайте всичко живо да се съобразява, че в момента трябва да спасяваме Левски! Това спасение на Левски стана по-страшно от пандемията от коронавирус. А ги видяхме - отидоха в Пловдив и буферът ги бутна на прелеза. Искането на Наско Сираков е непочтено, защото другите клубове също дават за футбола. Ама Левски били най-големите рекламодатели! Хубаво, тогава рекламирайте печки, ютии, четки за зъби... Защо, левскари, телевизионните права трябва да бъдат за вас повече, за другите - по малко?!", избухна Стефанов пред "Спортал".

"Като сте толкова големи, сключете си договор с Петър Ченгелов, например, и да ви дават пари. А от Левски искат да приберат всички пари. Не стига, че досега всички отделени пари се отделяха предимно за Левски, не стига, че имат десетки милиони борчове... Това е много нахално! Затънали са до гушата, но искат всичките пари. Нескромно, нахално, непочтено", каза още клубният президент. А какво е финансовото състояние на Левски вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички