Папазов: Мъри трябва да се отблагодари на Наско като се върне в Левски


Папазов: Мъри трябва да се отблагодари на Наско като се върне в Левски

1813 0

Баскетболният треньор Константин Папазов, който стана ясно, че ще притежава 35% от акциите на Левски, допуска, че е възможно Станимир Стоилов да се върне в клуба. Папазов получи акциите от новия мажоритарен собственик на "сините" Наско Сираков, който е много близък с популярния български треньор. В момента Мъри е без работен ангажимент.

"В сърцето си Мъри Стоилов носи Левски, сигурен съм, че не забравя от къде тръгна неговата треньорска кариера, както и кой стоеше зад него в трудните моменти, като Левски - Берое 4:4. Наско е видял, че има потенциал в Мъри и инвестира авторитета си в него. Затова той трябва да му се отблагодари, може би не сега, защото е само на 53 години и има потенциал за сериозна кариера в Европа", коментира Папазов пред "Нова телевизия".

Както е известно, Сираков вчера посочи, че на този етап ще държи властта "соло". "Аз отговарям за намирането на спонсори и за медиите. Кой ще е треньор на Левски решава единствено Наско Сираков", допълни треньорът на баскетболния Левски. А коя легенда на клуба е поканил Сираков в управата, според слуховете, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички