Сираков е поканил Боби Михайлов в управата на Левски?


Сираков е поканил Боби Михайлов в управата на Левски?

2378 0

Изненадващ човек е получил покана от Наско Сираков да се присъедини към новото ръководство на Левски, твърди "Тема спорт". Новият собственик на "сините" е преценил, че бившият президент на БФС ще е полезен с контактите, които има. Бившият вратар ръководи футболната ни централа в продължение на 14 години.

Михайлов има доста връзки на високо ниво в УЕФА, където в продължение на 2 мандата беше член на Изпълкома. Освен това е потомствен левскар, в тима е пазил баща му Бисер, самият той, а в момента синът му Николай е резервен страж на "сините".

Вчера Сираков обяви на пресконференция, че смята да създаде в Левски екип от експерти и легенди на тима. Михайлов отговаря на това изискване. Той не се е появявал публично от октомври миналата година, когато се оттегли от БФС. Името му се чу отново във връзка с писмото на ветераните на клуба до Васил Божков и Георги Попов, в което се искаше да прехвърлят акциите си. А кой ще бъде новият треньор на Левски, след като клубът ще се раздели с Петър Хубчев вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички