Левски се разделя с Нейтън Олдър и Анте Блажевич през зимата?


Левски се разделя с Нейтън Олдър и Анте Блажевич през зимата?
Снимка: Levski.bg

2256 0

Ръководството на Левски най-вероятно ще се раздели с двама от чуждестранните си футболисти през зимната пауза в първенството, пише "Тема Спорт".

Според изданието, единият от тях е 20-годишният Нейтън Олдър, който пристигна в тима на Станимир Стоилов в разгара на лятото и подписа договор до 30 юни 2025 година. Дефанзивният играч е записал само 7 игрови минути през сезон 2022/23, които са били разпределени в три мача - една при победата над ПАОК с 2:0, пет при разгрома над Спартак Варна с 5:0 и една при загубата от Локомотив София с 2:3.

Твърди се, че дните му на "Герена" са преброени и клубът най-вероятно ще му потърси отбор, в който да отиде да се обиграва, след като е видно, че на този етап няма как да пробие в първия състав!

Второто име, което се споменава, е това на Анте Блажевич. Хърватският краен бранител бе привлечен за заместник на Драган Михайлович в началото на лятната подготовка, но след официалния му дебют при поражението (0:1) от ЦСКА 1948 в първия кръг Стоилов го отстрани от състава. От доста време насам се търси вариант за разтрогване на контракта му, който е в сила до 30 юни 2024 г., а очакванията са окончателната раздяла да стане факт в края на 2022 година.

*Вчера, 7 ноември, пък се появи информация от Шотландия, че Левски се е разминал с 28-годишен централен нападател (подробности научете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички