Костов: В един момент имах чувството, че сме непобедими, няма как да не порасне самочувствието


Костов: В един момент имах чувството, че сме непобедими, няма как да не порасне самочувствието
Снимка: БГНЕС

3445 0

Старши треньорът на Левски Николай Костов говори след успеха с 2:0 за Левски в първия мач срещу Шкупи от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Наставникът остана много доволен от показаното, като се изказа ласкаво за играчите си.

Костов с големи похвали за играчите на Левски след победата над Шкупи

"Играта на Левски, а и самата игра, е много трудно да се анализира. Имаше борба от първата до последната минута. Борба за втора топка, за първа топка. Изключитлено труден и изтощителен мач за нашия отбор. Поздравявам играчите, заслужено победиха. В един момент имах чувството, че сме непобедими, въпреки че не беше основната идея да играем такъв футбол. Тренираме по един начин, играем по друг. Радвам се, че победата е за нас, резултатът също е много добър. Много е приятно за нашите футболисти, защото трупаме самочувствие, надявам се да не спираме да побеждаваме.

Няма как да не порасне самочувствието. Имаме млади футболисти, това им е нужно, за да могат да покажат своя потенциал. Няма смисъл да говоря за терена, за да не обидя някого" - започна Костов пред "бТВ".

Впоследствие той бе запитан за привържениците на отбора, както и за инцидентите преди и около срещата. Освен това даде и мнението си за предстоящия реванш, като далеч не е отписал северномакедонския съперник въпреки аванса от два гола за "сините".

"За инцидентите разбрах точно преди мача. Поздравявам нашите фенове, тъй като за нас е много важна тяхната подкрепа. Няма нужда даже да мотивирам играчите, те са мотиваторите. Надявам се от инцидентите да няма пострадали, защото е много неприятно.

Очаквам да сме много сериозни на реванша. Знаете, в съвременния футбол няма два гола преднина, няма три гола, защото стават всякакви обрати" - сподели още Костов. 

След срещата пък капитанът на Левски скочи индиректно на УЕФА и Шкупи с определения като "срам" и "несериозно".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички