Късмет или класа? Пас или удар пробва Рикардино при гола на Левски срещу Шкупи (ВИДЕО)


Късмет или класа? Пас или удар пробва Рикардино при гола на Левски срещу Шкупи (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

3516 0

Левски игра по-добре през първото полувреме срещу северномакедонския Шкупи и заслужено имаше минимален аванс като гост с 1:0 на почивката. "Сините" допуснаха някои груби грешки, но в крайна сметка те не бяха наказани.

Пламен Андреев допусна такава на старта на мача, но впоследствие се реваншира с героична намеса. В същото време гостите затрудняваха много съперника си с дълбока преса, но в някои случаи следваха дълги подавания, които извеждаха играчи на домакините зад бранителите на Левски.

Все пак единственият паднал гол след 45 минути игра бе във вратата на Шкупи. След половин час игра Кристиан Димитров се отличи с хубаво дълго подаване, а на границата на наказателното поле Рикардиньо се пребори със съперник, овладя и влезе опасно в него.

Последва отиграване, което изведе сънародника му Уелтън и вторият нямаше никакъв проблем да се разпише от непосредствена дистанция. Авансът на тима пък бе запазен от Димитров с изчистване от голлинията в последните секунди от полувремето.

Колкото до гола на "сините", останаха известни съмнения дали това бе целта на Рикардиньо - асистенция. На повторенията ясно се вижда, че в нито един момент той не гледа за подаване, а и постановката на тялото му предполагаше удар.

Класа или късмет? Без значение - това доведе до попадение и аванс за Николай Костов и неговите футболисти. Можете да видите отиграването на бразилеца чрез кадрите по-долу в материала. 

За съжаление, преди срещата се стигна до брутални сцени в Македония: Фен на Левски бе наръган и е с опасност за живота (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички