Левски и Шкупи остават с надежда: Апоел Беер Шева не бе особено убедителен


Левски и Шкупи остават с надежда: Апоел Беер Шева не бе особено убедителен
Снимка: facebook / levskiofficial

5762 0

Левски се бори със Шкупи във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Както е известно обаче, дни преди сблъсъка вече бе ясно кои са потенциалните съперници в следващата фаза на победителя от тази двойка.

Това ще бъде или израелския Апоел Беер Шева, или Паневежис от Литва. Разбира се, големият фаворит в този дуел бе израелският отбор, но в първия мач не успя да блесне и да си улесни ситуацията за краен изход. У дома тимът надделя с минималното 1:0.

Единственото попадение в срещата падна през първото полувреме. Десетина минути преди края на частта Елиас се оказа героят за своя тим след асистенция от Сафури. Той донесе и заслужения успех за Апоел.

Домакините имаха преимущество в срещата, като притежанието на топката бе за тях в 65% от времето. Освен това те имаха цели 11 изстрела срещу 4 за Паневежис. Точните изпълнения пък бяха 4 срещу 2 за Апоел Беер Шева.

Реваншът между двата отбора е след седмица, но Паневежис има своите надежди, тъй като срещата ще се състои в Литва (в четвъртък, 3-ти август). Вижте и всичко за мача Шкупи - Левски (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички