В Македония: Деветима фенове на Левски са задържани в Скопие


В Македония: Деветима фенове на Левски са задържани в Скопие
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1764 0

Министерството на вътрешните работи в Македония излезе с информация, че деветима български фенове са задържани в навечерието на мача между Шкупи и Левски в Скопие. Според информацията те са задържани за нарушаване на обществения ред и спокойствие преди мача.

Деветима задържани в Скопие

"На 27.07.2023 г. от ЗБР са задържани Г.Б., З.З., В.Д., Г.К., Б.А., В.Ж., И.К., Д. П.Д. и А.В.И., всички български граждани, които нарушиха обществения ред и спокойствие с агресивно поведение към полицейски служители, извършващи служебни действия на стадион „Тодор Проески”, непосредствено преди началото на мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между Шкупи. и Левски София, който се играе тази вечер в Скопие.

Те са задържани в полицейското управление и след пълното документиране на случая ще им бъдат съставени съответните преписки“, се казва в съобщението на МВР, цитирани от македонските медии.

По време на мача ексцесиите не спряха и дикторът обяви в средата на второто полувреме, че ако това продължи, срещата ще бъде ПРЕКРАТЕНА!

Преди началото на двубоя се стигна до високо напрежение с фенове на Левски, като един от тях е наръган с нож напът към стадиона. Все още са противоречиви информациите за неговото състояние.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички