Костов: Разбрали сме се с играчите да бъдем достойни във всички битки


Костов: Разбрали сме се с играчите да бъдем достойни във всички битки
Снимка: Lap.bg

3877 0

Треньорът на Левски Николай Костов похвали отбора за представянето му в контролата срещу АПОЕЛ (Никозия). Двата тима направиха нулево равенство в Правец, а наставникът каза добри думи и за играта на съперника от Кипър.

"Искам да направя един лек коментар на играта, тъй като качеството ѝ беше много добро. Искам да поздравя и двата отбора. С изключение на този инцидент, който се случи и при който се получи леко психологическо разстройство, а при някои от играчите и темпото спадна, мисля, че се получи много добър мач", започна той в коментара си след проверката.

"Дали сме готови за шампионата? Мога да кажа, че това бе една контролна среща, генерална репетиция за нашия отбор. Мисля, че всички мои играчи са в добро състояние. Очаквам да имаме добър старт. Играем срещу противник, който много добре се представя.

Има голяма група млади играчи, които все по-успешно и уверено играят. Очаквам един оспорван двубой в началото на шампионата. Мисля, че моите футболисти са готови да започнат шампионата", продължи Костов.

"Стилът ни е да контролираме, да имаме повече опции в атака. Да имаме добро взаимодействие между играчите, които подготвят атаките, да играем комбинативно. За нас е по-важно да имаме колективен дух.

Разбрали сме се с футболистите винаги да сме достойни във всички битки, за да изглеждаме достойни в очите на нашите фенове и да имаме подкрепа", завърши треньорът пред "Диема спорт". А ето какво сподели капитанът на Левски в този мач - Андриан Краев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички