Андриан Краев: Готови сме за новия сезон, но 1-2-ма нови ще ни освежат


Андриан Краев: Готови сме за новия сезон, но 1-2-ма нови ще ни освежат
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3197 0

Капитанът на Левски в мача срещу АПОЕЛ (0:0) - Андриан Краев, изрази увереност, че тимът е готов да играе на ниво през новия сезон. Кампания 2023/24 започва след една седмица с гостуване на ЦСКА 1948.

"Мисля, че сме готови. Нямахме и дълга почивка. Никой от нас не е излязъл от форма. Показахме с този мач, че вече свикваме с новите изисквания на треньора и сме готови да покажем най-доброто в първия мач", заяви Краев след проверката с кипърския гранд.

"Не мога да кажа, че сме се напаснали все още напълно към изискванията на треньора. Все пак изискванията са нови и доста повече - да държим топката, да доминираме. С всяка изминала тренировка нещата стават все по-добре и се напасваме към неговите изисквания и към неговия стил на игра и мисля, че и можем да го практикуваме", обяви той.

"Наистина сме обигран отбор. Познаваме се доста добре. Едно-две попълнения ще дойдат добре на отбора и ще ни освежат. Защото знаем, че сезонът е дълъг и трябва да имаш по-дълга скамейка, видяхме го миналия сезон", завърши полузащитникът. А според слуховете Николай Костов е имал забележка към "сините" халфове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички