Пламен Андреев без капитанска лента: Кой го реши и кои са новите "сини" лидери?


Пламен Андреев без капитанска лента: Кой го реши и кои са новите "сини" лидери?
Снимка: Ivan S. Ivanov Yulian Todorov / LAP.bg

3620 0

Новият треньор на Левски - Николай Костов, започна със сериозните промени от първия си ден начело на тима. Най-сериозната такава до момента безспорно е свързана с капитанската лента в отбора.

Досегашният нейн носител Пламен Андреев бе заменен от Ноа Сонко Сундберг по време на контролните срещи на столичани. "Мач Телеграф" споделя, че това си решение Костов не взел самостоятелно.

Кой помогна за рокадата?

От информацията става ясно, че специалистът е получил съвет за въпросната смяна от част от легендите на Левски. На специална среща, организирана от самия него, тази и други теми били обсъдени с по-опитните бивши футболисти на тима от "Герена". 

Промяната

Костов осъзнал, че е по-добре да заложи на опитен футболист, вместо на тийнейджър, който на носи капитанската лента. В съблекалнята на отбора били проведени избори.

След тях било взето решение титулярен капитан да остане Николай Михайлов. Втори такъв ще е Ноа Сонко Сундберг, а трети се нарежда Андриан Краев. Нито един от тях не беше на разположение за последната контролна среща с Марица, което постави на лидерската позиция Ивелин Попов.

Междувременно специалистът съзрял грешка и отправил забележка към халфове на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички