Петър Ганев: Ще има големи промени в Левски


Петър Ганев: Ще има големи промени в Левски
Снимка: Actualno.com

2058 0

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев коментира ситуацията в клуба. Той коментира, че е нямало как Живко Миланов да бъде задържан насила и ръководството е уважило неговото желание.

"Всички сме много благодарни на Живко Миланов. Нямаше как да го държим насила. Той започна подготовка с шепа футболисти. Решихме да уважим неговото желание. Нещата са динамични. Нека видим какво ще стане и кой ще води отбора в следващия мач. Не мисля, че лични отношения биха били негатив в предстоящи разговори. Това, което има значение, е финансовото състояние и визията на един евентуален отбор. Водещото е Левски. Хората в крайна сметка поставят Левски над лични неща. Всички виждат, че Наско Сираков е силната фигура и е нормално той да води предстоящи разговори".

„Ако предложението, както е направено, трябва да влезе нов представител в Надзорния съвет. Той ще e представител на Палмс бет. Към момента темата на Общото събрание е какво се случва в последната година, като ще се вземат предвид последните събития, какво ще се случва занапред и кой влиза в Надзорния съвет“, заяви Ганев в „Студио Дерби“.

Вижте и кои са четирите опции за нов треньор на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички