Левски има 4 варианта за нов треньор


Левски има 4 варианта за нов треньор
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

9799 0

Много работа предстои на "Герена" в следващите дни. Ръководството на Левски трябва да намери нов треньор на отбора, след като Живко Миланов подаде оставка след поражението от Ботев Пловдив през уикенда. "Сините" инкасираха четири поражения само в рамките на първите си пет мача за сезона и се намират на 12-о място в подреждането.

Пред Левски има няколко варианта за нов треньор, но цел №1 остава и желанието на мнозинството левскари - Станимир Стоилов. "Тема Спорт" съобщава, че днес ръководството на "сините" започва преговори с Мъри, с когото клубът беше нееднократно свързван в последните месеци. Той беше много близо до завръщане на "Герена" около сагата с Джоузеф Диксън, но преговорите пропаднаха.

Ако Левски не успее да убеди Станимир Стоилов, то клубът ще се насочи към други две опции - Александър Томаш и Николай Киров, твърди "Тема Спорт". Само преди дни от Арда (Кърджали) се ядосаха на информации в медиите, че техният треньор води преговори с ЦСКА 1948. Киров изведе Арда до финал за Купата на България, а също така да историческо първо участие в евротурнирите.

Друго спортно издание - "Мач Телеграф", добавя и четвърта опция за треньор пред Левски. Става въпрос за Стойчо Стоев, който водеше "сините" в периода 2014 - 2016 година. Тогава Левски стигна до финал за Купата на България, но загуби драматично от Черно море. Треньорът беше уволнен заради неубедителни резултати, но "сините" фенове запазиха добри чувства към него, като го изпратиха с аплодисменти.

От изданието допълват и кой ще води Левски в мача с Берое в събота. Тодор Симов, който е старши треньор на "сините" по документи, както и Веселин Минев, който до момента беше първи асистент на Живко Миланов, ще изведат отбора на днешната тренировка. Двамата ще водят Левски и в домакинството на заралии.

В последните дни се завъртя и пето име за нов треньор на Левски (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички