Емил Спасов: Мъри, върни се в Левски!


Емил Спасов: Мъри, върни се в Левски!
Снимка: LAP.bg

2075 0

Легендата на Левски Емил Спасов призова Станимир Стоилов да се завърне на "Герена". Както е известно, "сините" останаха без треньор, след като Живко Миланов подаде оставка. Левски е с четири поражения в първите си пет мача през новия сезон и се намира в сериозна криза както на терена, така и извън него.

Според Спасов Мъри Стоилов се колебае дали поеме отбора, тъй като не вижда достатъчно потенциал в настоящите играчи на "Герена". Той иска да получи гаранции за селекция, която да изготви сам и да му позволи да работи с подходящите футболисти. Спасов смята, че парите не са проблем за Левски.

"За мен Левски трябва да заложи на опитен треньор, който да научи тези момчета. Бих призовал чрез вас Станимир Стоилов да се върне. Смятам, че парите не са проблем за Левски в момента. Ще трябва обаче да се прави селекция. Трябва да се вземат поне 2-3 души в защита.

Явно Стоилов се колебае, ако трябва да разчита само на играчите, които са в момента в Левски. Ще му е трудно и ще си застраши реномето. Но аз, както и останалите ветерани, ще бъдем щастливи, ако той отново застане начело на отбора", заяви Спасов пред "Мач Телеграф".

Темата "Левски" продължава и в тези материали!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички