Наско Сираков: Предложих на Станимир Стоилов да се завърне в Левски


Наско Сираков: Предложих на Станимир Стоилов да се завърне в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

10107 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви, че е разговарял със Станимир Стоилов относно завръщането му като треньор в клуба. Сираков е предложил на Мъри да застане начело на отбора, като разговорите между двамата ще продължат в идните дни.

От съобщението на Сираков става ясно, че по-рано днес (23 август) Сираков е имал среща със Стоилов в Хасково. На нея собственикът на Левски е бил откровен относно това, че финансовото положение на клуба не е добро. Наско Сираков подчертава, че Мъри "винаги е бил първата ми опция за старши треньор" на Левски.

Ето какво гласи съобщението на Наско Сираков:

Левскари,

Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „Левски“ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в „Левски“ и да помогне на любмия отбор.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на „ПФК Левски“, което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини „синята“ общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира. Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен собственик на „ПФК Левски“. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички