Клуб, който Левски ядоса с отменена контрола, напира за Цунами


Клуб, който Левски ядоса с отменена контрола, напира за Цунами
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3946 0

Руският елитен Краснодар готви трансфера на защитника на Левски Вендерсон Цунами. Това обяви агентът на играча пред руския "Мач ТВ".

Думите на агента му

"Цунами проведе добър сезон в Левски, с което привлече вниманието на Краснодар. Засега е само интерес, без конкретни предложения. Освен това, наскоро Краснодар бе напуснат от Рамирес и Цунами би могъл да го замени на тази позиция", заяви Матеус Хавиер пред медията.

Цифрите на Цунами на "Герена"

Бразилецът играе на "Герена" от януари 2022 година и вече записа 38 мача, 2 гола и 4 асистенции. Цената на 27-годишния футболист според transfermarkt.com е 1,3 милиона евро.

Въпросният Рамирес - ляв защитник, напусна руския клуб, за да заиграе в унгарския Ференцварош. Краснодар обаче е привлякъл футболист на неговата позиция.

По предварителни очаквания Левски се готвеше да продаде трима свои футболисти, като най-голям интерес имаше към Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг и Андриан Краев. Досега през лятото Цунами не беше спряган за трансфер някъде.

Скандалът между Левски и Краснодар

Трябва да се спомене, че клубът, който иска играча, миналата година щеше да играе контрола с Левски, но "сините" се отказаха под натиска на феновете. Както е известно, руските клубове са в международна изолация заради войната в Украйна, която страната им води.

Стигна се дотам, че Краснодар се зарече да получи неустойка за проваления мач, но дали това е станало все още не е съвсем ясно. Междувременно, френски халф вече е в София, за да подпише с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички