Костов: Не е възможно да няма психологически разстройства у играчите след загуба на „Герена“


Костов: Не е възможно да няма психологически разстройства у играчите след загуба на „Герена“
Снимка: Lap.bg

2804 0

Треньорът на Левски Николай Костов коментира поражението от ЦСКА 1948 на старта на новия шампионат в Първа лига. Двубоят срещу „червените“ бе и повторен официален дебют за специалиста начело на „сините“.

Той призна, че загубата няма как да не се отрази психологически на отбора му.

МНЕНИЕТО НА КОСТОВ

Футболът е игра на резултат. Имахме в първите минути някаква скованост, която преодоляхме. Можеше да отбележим и втори гол още през първото полувреме, защото имахме много добра ситуация. Така се разви мачът, че получихме изравнителен гол, който може би смути нашите играчи и така завърши първата част. През втората имахме надмощие над противника, но те се отбраняваха много добре. Аналогично получихме втори мач от стандартно положение“, заяви Костов.

Това, което тренирахме – не се получи, тъй като играхме малко по-мудно. Нямахме добри взаимодействия в средата на терена. Направихме много грешки, които не бяха фатални, но ни смутиха“, продължи той.

„Част от играта са статичните положение, а противникът се възползва максимално от тях и спечели трите точки. Не бяхме готови за такъв резултат, за съжаление, това е футболът. Очаквахме да победим, но не си получи“, подчерта специалистът.

Да загубим първия мач на „Герена“, няма как да няма психологически разстройва у играчите. Не бяхме подготвени за този резултат, въпреки че ЦСКА 1948 си имат своя добър отбор, но за съжаление, така се получи“, завърши Костов.

А ето какво каза и най-добрият в редиците на „сините“ срещу ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички