Играч на Левски: Бразилците научават нашия език, с Цунами си говорим на български


Играч на Левски: Бразилците научават нашия език, с Цунами си говорим на български
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4068 0

Едно от новите попълнения на Левски Асен Чандъров даде любопитно интервю, в което говори за клуба. Той направи интересното разкритие, че бразилските звезди на "сините" учат български език.

Чандъров призна, че натрупаните победи в последно време са оказали положително влияние, още повече на фона на негативната серия от 11 поредни мача в Първа лига преди това. Все пак споделя, че въпреки тази поредица в отбора не са унивали.

"Вече печелим мачове и настроението е по-добро. Надяваме се това да продължава. Зад нас са най-добрите фенове в държавата, което ни радва и ни дава допълнителни сили. Въпреки поредицата от мачове без победа ние не бяхме унили и отчаяни.

Добър колектив сме, винаги искаме да побеждаваме. Станимир Стоилов ни даваше спокойствие. Иска да се пресира, да има агресия, динамика" - започна Стефанов пред колегите от "Блиц".

Полузащитникът посочи и кой бразилец в отбора вече говори най-добре родния ни език. Това е крайният бранител Цунами, за когото Асен Чандъров посочи, че дори си говорят на български.

"Разбирам се с бразилците в Левски. Говоря испански, а те португалски, намираме език по средата. Доста пъти съм им бил преводач. Харесва им в България. Има какво да се учи от тях, по-опитни са от мен. На тренировка Уелтън едно в едно е много силен. Роналдо има бързина, техника. Цунами е агресивен и стабилен в защита. И от Рикардиньо много неща могат да се научат, въпреки че е по-малък от мен, на 21 години е.

Вече научават нашия език, дори съм изненадан от Цунами, с когото вече си говорим на български. Всичките бразилци в Левски разбират какво им говорим на нашия език" - сподели още Чандъров.

Именно един от бразилците в отбора Уелтън призна, че Левски се готви за победа над ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички