Френски халф вече е в София, за да подпише с Левски, представят го в понеделник


Френски халф вече е в София, за да подпише с Левски, представят го в понеделник
Снимка: Lap.bg

3920 0

Французинът Хасими Фадига се очаква да бъде едно от новите попълнения на Левски. Той е пристигнал в София, за да премине прегледи, след което ще бъде представен като първото ново попълнение на "сините", информира "dsport".

Подсилване в атака

Фадига ще премине в понеделник задължителните си медицински прегледи. След това ще бъде представен и като първото от двете нови попълнение, за които заяви и новият наставник на столичани Николай Костов. Второто ново попълнение се очаква да бъде бразилски халф.

Основната позиция на 26-годишния футболист е атакуващ халф, като през кариерата си е играл и като крило. Хасими Фадига за последно играе в Льо Ман, за който има три гола в 34 двубоя през миналия сезон в третото ниво на Франция. 26-годишният футболист играе още за френските Шателеро, Монморильо, Байон и Льо Пуй през своята кариера.

По-рано имаше информация, че новите играчи в Левски ще са "свободни агенти", което означава, че Левски няма да плаща трансферна сума за правата им. Засега е по-малка вероятността Георги Миланов да се завърне на "Герена", като дори има и спомената причина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички