Цунами: Обожавам дните преди дерби с ЦСКА, тръпката е най-хубавото нещо


Цунами: Обожавам дните преди дерби с ЦСКА, тръпката е най-хубавото нещо
Снимка: Levski.bg

3081 0

Защитникът на Левски Вендерсон Соареш-Цунами показа, че за краткия си престой в клуба е научил какво е за "сините" мачът с ЦСКА. Голямото дерби е на 17 април, понеделник, от 17:30 часа, а бразилецът призова на правилен български език: "В понеделник всички на стадиона! Айде, само Левски!".

"Цяла седмица преди дерби всичко е различно. Има по-голяма концентрация, цяла седмица всеки живее с мисълта за победата. Никой не иска да загуби точно този мач", каза бранителят пред "Диема спорт".

"Обожавам дните преди дербито, защото тази тръпка трудно може да се опише и това е най-хубавото нещо. Разбира се, че искам да излезем като краен победител", продължи Цунами.

Запитан за голямата разлика между двата тима в класирането - 19 точки, бразилецът заяви: "Щом са първи, са го заслужили. Това са фактите, но дербито е много повече от някакви точки в класирането, този мач има повече заряд. Отнасяме се с цялото уважение към противника и с абсолютното убеждение, че ние ще сме крайният победител". А ето кой ключов играч на Левски е аут за дербито с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички