Ясен е съдията за реванша с Айнтрахт Франкфурт, познайник е на играч на Левски


Ясен е съдията за реванша с Айнтрахт Франкфурт, познайник е на играч на Левски
Снимка: Levski.bg

2672 0

Ясна е и съдийската бригада, която ще ръководи реванша от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите между Айнтрахт Франкфурт и Левски. Двубоят ще е на 31 август от 21:30 часа в германския град.

Съдийската бригада ще е от Нидерландия, съобщиха от УЕФА. Главен съдия на мача  ще бъде Алард Линдхаут. Негови асистенти ще бъдат Роджер Хониг и Патрик Иниа. За четвърти рефер на срещата е определен Сандер ван дер Ейк, който също е от Нидерландия.

Досега 35-годишният Линдахут е ръководил само един мач на български отбор - европейската квалификация на националния отбор на България до 17 години с тима на Сърбия, в който малките "лъвчета" побеждават с 2:0 съседите преди близо две години като гости в Стара Пазова. Тогава титуляр в тима на България е настоящият халф на Левски Асен Митков, който вкарва втория гол за българите.

До момента той е бил четвърти съдия на престижни мачове в Шампионската лига, като Байерн Мюнхен - Барселона (2:0), Челси - Милан (3:0), Атлетико Мадрид - Брюж (0:0).

Линдахут има репутацията на строг съдия, който показва много жълти картони.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Шесткратен шампион със „сините“: Ако Левски бие Айнтрахт, ще е чудо като това от „Парк де Пренс“ на националите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички