Ивелин Попов: Когато играем в Европа, феновете те окуражават и не се ядосват


Ивелин Попов: Когато играем в Европа, феновете те окуражават и не се ядосват
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1795 0

Един от лидерите в състава на Левски - Ивелин Попов, коментира равенството (0:0) с Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите. Опитният футболист остава оптимист за реванша и вярва, че "сините" имат нужното, за да отстранят съперника си на "Герена" след седмица.

"Според мен по-чистите положения бяха за Левски. Апоел Беер Шева може би в първите 10-15 минути имаше лек домакински превес. Личи си, че са научен отбор, с високоплатени футболисти и добра школа. По-чистите положения бяха за Левски", започна Попов.

"Нашите треньори ще изготвят стратегия за реванша, все пак има още една седмица. От когато се премахна правилото за голове на чужд терен, мачовете стават по-отворени. Ние трябва да играем, а знаете, че на "Герена" играем по по-различен начин благодарение на "синята" публика. Тежестта падна днес на халфовете и защитата".

"Бяхме по-прибрани в среден блок и успяхме да направим контраатаки. Пропуските ги разглеждам по различен начин, защото когато се стигна до положение, то значи, че играчите са успели да излязат на позиция, а това е важно, не гледам нещата на фен и не ме интересува кой вкарва. Когато играем в Европа, феновете те окуражават и не се ядосват, докато в първенството са свикнали Левски да побеждава, самата настройка е по различен начин", добави още Попето.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гредата осуети плановете на Ивелин Попов за шедьовър от сериозна дистанция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички