Андриан Краев надъха Левски за реванша: По-добрите сме и трябва да ги отстраним


Андриан Краев надъха Левски за реванша: По-добрите сме и трябва да ги отстраним
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2528 0

Капитанът на Левски - Андриан Краев, застана пред камерата на "Диема Спорт" и даде своето мнение за нулевото реми срещу Апоел Беер Шева в първия мач между двата тима от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Полузащитникът заяви, че "сините" могат да съжаляват, но остава оптимист за реванша.

Възможната победа

"Мисля, че ние сме отборът, който трябва да съжалява, че не си тръгна с победата. Играхме организирано в защита, не допуснахме ситуации пред нашата врата. Трябва да починем, защото бе тежко. Трябва да се възстановим за втория мач, по-добрите сме и трябва да ги отстраним.

Наистина, не беше окей за нас - че така пристигнахме. Условията са на високо ниво, уникална бе атмосферата. Все пак, играем за Левски, трябва да показваме най-доброто на терена", започна Краев.

Изненада ли Апоел Беер Шева Левски и "сините" пропуски

"Добре анализирахме Апоел във вчерашния ден. Не мисля, че са ни изненадали, играхме доста по-добре от тях. Надвам се да победим на реванша. Не мога да ги виня, това бе малшанс, знам, че са искали да вкарат, има го във футбола, важното е, че не допуснахме гол".

"Мисля, че като отбор трябва да върнем стария Левски. Вече сме обигран отбор, две години играем заедно, солидни сме, имаме самочувствие. Трябва да вървим напред". 

Призив към феновете за реванша

"Малко ни лиспваха контузените играчи, всички наши футболисти са на добро ниво. Марин се контузи - пречка за нас, но се включи добре. Играхме добре в защита. Ще се сработим добре. Призовавам нашите фенове за подкрепа. Ще дадем всичко от себе си, надявам се да ги отстраним и заедно като едно семейство - футболисти и почитатели, да се поздравим с успех", завърши "синият" капитан.

Наставникът на Левски - Николай Костов, също остава оптимист за реванша на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички