Губи ли Левски Марин Петков за дълго? Николай Костов даде категоричен отговор


Губи ли Левски Марин Петков за дълго? Николай Костов даде категоричен отговор
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

5363 0

Левски и Апоел Беер Шева не успяха да се победят в първата среща от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, завършвайки при резултат 0:0 на стадион "Търнър" в Израел. "Сините" обаче дадоха свидна жертва в лицето на Марин Петков.

През първата част младият "син" футболист получи сериозна травма, след като противников футболист падна върху неговия глезен след единоборство. Родният национал се опита да продължи да играе, но в крайна сметка, Николай Костов взе решението и го замени с Патрик-Габриел Галчев.

"Не изглеждат добре нещата с Марин. Все още не е ясно какво точно е положението, но не първите впечатления са, че не е окей ситуацията", категоричен бе Костов на пресконференцията пред медиите след края на сблъсъка.

Реваншът между Левски и Апоел Беер Шева е насрочен за след 7 дни (17 август), а на "Герена" ще стане ясно кой ще се изправи срещу Айнтрахт Франкфурт в плейофната фаза на Лигата на конференциите. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш собственик на Левски се обясни в любов на "синия" клуб.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички