Исканията на Божидар Краев и Мъри Стоилов сериозно се разминават


Исканията на Божидар Краев и Мъри Стоилов сериозно се разминават
Снимка: БГНЕС

4100 0

Атакуващият халф Божидар Краев е съгласен да се върне в Левски, но само временно. Българският национале дал съгласието си да облече отново синята фланелка, но с договор до лятото, когато ще прецени дали да продължи на "Герена", или да си търси отбор в чужбина, пише "Тема спорт".

В същото време условия към Краев е поставил и треньорът Станимир Стоилов. Той е настоял футболистът да разтрогне с настоящия си тим Мидтиланд и да подпише със "сините" за 2 или 3 години. Наскоро той заяви следното относно халфа: "Трябва да си прецени дали иска да прави крачката към Левски. Насила никого няма да молим. Практиката да молим някой да играе или да подпише с клуба я заключихме преди два месеца".

Футболистът има нужда да си върне мястото в националния отбор. Откакто начело застана Ясен Петров, той рядко получава повиквателна. Краев има нужда и да се докаже пред българската футболна общественост, която няколко пъти вбеси с непремерени изказвания. А какви са плановете на Мъри Стоилов за селекция можете да научите тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички