Ексклузивно: Голям треньор на Левски иска да се даде шанс на българин, когото Мъри и Костов тотално заточиха на пейката


Ексклузивно: Голям треньор на Левски иска да се даде шанс на българин, когото Мъри и Костов тотално заточиха на пейката
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

18174 0

Всички около Левски мечтаят през 2024-та година да бъде сложен край на две серии - тази без титла за "сините" и тази, съставяща хегемонията на Лудогорец за последните 12 години. Специално интервю за SportLive.bg даде последният наставник, който е извеждал отбора до успеха в първенството - Емил Велев.

Сега пред футболистите на Николай Костов предстои изключително важен двубой срещу един от отборите, които се превърнаха в изненадващи фаворити за титлата - Черно море. А Кокала смята, че е време за огромна промяна в състава.

Тя касае български футболист, който не получава почти никакъв шанс не само при Костов, но и при предишния по-дълго задържал се старши треньор - Станимир Стоилов. Става въпрос за Николай Михайлов.

Кокала сигурен въпреки решения на Станимир Стоилов и Николай Костов - Ники Михайлов заслужава шанс

Бившият капитан на "сините" е взел участие в само един мач от последните 38 двубоя на своя отбор. Това се случи на 14 септември тази година, когато записа цял мач срещу Пирин Благоевград при домакинството, спечелено с 2:0.

Велев вярва от една страна, че Пламен Андреев има нужда от почивка, за да не прегори. От друга страна пък и че Михайлов заслужава шанс, защото е дал много на Левски. Ето и цялото му изказване:

"Крайно време е на Ники Михайлов да му се даде шанс да пази, защото така младият вратар ще прегори. Може би е нужно малко да почине. Все пак трябва да се предостави възможност и на Ники, защото той е дал много на Левски.

Нечестно беше обвиняван за всичко, което се случваше тогава и в мачовете с малтийците, а след това и за още един-два пропуска. Мисля, че му е време той да застане на вратата" - сподели Велев пред SportLive.bg.

Вижте и цялото интервю на Емил Велев за SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички