Гочето: Левски и ЦСКА още не са показали истинското си лице


Гочето: Левски и ЦСКА още не са показали истинското си лице
Снимка: Фен Клуб ЕТЪР

839 0

Бившият треньор на Левски и ЦСКА - Георги Василев-Гочето, коментира нивото на Първа лига през настоящия сезон. Той заяви, че двата столични гранда вървят добре, но още не са показали истинското си лице.

"Нашата Първа лига ми е интересна, за разлика от националния отбор. Първенството е добре, на фона на това, което беше преди години. Има динамика, интересни срещи, пет отбора са с претенции. Първият полусезон почти е минал, а те показват амбиции, и то подплатени с резултати. Ще бъде интересно цялото първенство от това, което виждам до момента", коментира Василев пред "Труд".

"И те (Лудогорец, бел.ред.) си дават сметка, че са намалили оборотите. Има изтъняване откъм класа и качество. Личности, фигури, които през цялото време е имало, сега почти ги няма. Това е едното, сигурен съм, че го забелязват и те.

От друга страна, апетитите на останалите пък нарастват, след като вече 12 години само Лудогорец е шампион. Искат да покажат, че е дошло време за смяна на лидерството. Това е много време и е дразнител за ЦСКА, Левски, Черно море и Локо (Пд)", допълни бившият шампион със 'сини" и "червени".

"ЦСКА върви доста добре, Левски има силен състав. И двата отбора обаче още не са показали истинското си лице", категоричен е Гочето. А ето какво каза Гочето за националния отбор след мача с Литва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички