Раева: Един левскар каза на Наско – имаш опашка от ченгета, внимавай


Раева: Един левскар каза на Наско – имаш опашка от ченгета, внимавай
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11773 0

Президентът на родната федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, даде пространно интервю пред Мариан Станков - Мон Дьо, в която тя засегна теми както от професионалния си живот, така и от личния си.

Именно по втората част тя разкри нечувана до този момент история, в която участва и мъжът до нея през последните повече от 40 години - Наско Сираков.  

Оказва се, че в самото начало те са се криели в гаражи, след като легендата на Левски е бил следен от "УБО - службите, които следяха престъпниците".

Разказът на Раева

„За любовта с Наско мога да говоря много. Той е моята страст, моят ангел-хранител. Тази година ще честваме 40 години от нашия брак, това е моят човек. Мога да разкажа много интересен случай от началото на нашата любов. Бяхме на 22-23 години, когато коли на УБО – това бяха службите, които следяха престъпниците, започнаха да ни следят нас.

Продължи един месец, а в началото ние дори не знаехме. Един левскар каза на Наско – имаш опашка от ченгета, внимавай. След тренировка той ме взимаше от залата на Герена и забелязахме, че винаги има кола зад нас. Затова започнахме да си играем – минавахме на червено, криехме се в гаражи.

Няколко месеца след това разбрахме, че един човек е написал донос срещу Наско – бил се занивамал с продажба на видеокасети. После по пътя имахме много перипетии, които продължават и до сега с нашия Левски и моите амбиции в гимнастиката", разкава Илиана за миналото.

Ето какво сподели Раева около възможността да се оттегли от художествената гимнастика!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички