Илиана Раева: Наско ще се пребори за каузата на живота му - Левски


Илиана Раева: Наско ще се пребори за каузата на живота му - Левски
Снимка: БГНЕС

2135 0

Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, коментира решението му да се завърне в Левски в толкова тежък момент и то като президент на клуба. Тя призна, че не се е намирала в толкова трудна ситуация, в каквото е той, но е сигурна, че ще се справи, защото за него Левски е житейска кауза.

"Много се вълнувам за това, което се случва около Наско и около Левски, защото при него това беше много сериозна и значима житейска кауза. Аз никога, ама никога не съм била чак в толкова тежка ситуация. Когато аз започнах да се занимавам с управлението на художествената гимнастика, тя също беше на много, много ниско ниво, нямаше ги успехите, медалите, нямаше международни състезания в България. Като че ли художествената гимнастика в България - спорт, който за нас значи успех и национална гордост, беше със затихващи функции и имаше нужда от един вид възродителен процес.

Но при Наско ситуацията е такава, че той наистина се хвърли във футболната джунгла и в напълно опустошен Левски - да го вади не от дъното, а от под дъното. Задачата му е много трудна, но той има знанията и възможностите и мисля, че ще се справи с тази мисия, която за мнозина в момента може и да изглежда невъзможна. Но когато става дума за Левски, за тази негова житейска кауза, всички трябва да са сигурни, че Наско ще направи и невъзможното, за да извади клуба от това състояние. Разбира се, че цялото ни семейство се вълнува и Наско има нашата пълна подкрепа в тази тежка мисия.

Хубаво е също, че цялото огромно “синьо” семейство осъзнава, че най-тежкият път трябва да се върви заедно, с обединение и подадени ръце между всички тези, за които Левски”наистина е не просто кауза, а начин на живот. Правят се страхотни инициативи с феновете, хората засвидетелстват любовта си и показват, че са готови да отделят и от залъка си за нея. Всеки е готов да помогне с каквото може. А ангажирал ли се е Наско, означава, че е готов да се изправи и срещу наглед невъзможни препятствия. А аз в момента съм по-скоро в период, в който бера плодовете от моя десетгодишен сериозен труд", заяви тя пред "24 часа".

"Каза ми го един-два дни преди да го обяви официално. Аз по принцип не бях много съгласна, както друг път винаги съм била за всяко негово начинание. Но видях, че желанието му е огромно и той наистина е готов да се бори всеотдайно. И го подкрепих. Знам какво е да се бориш за кауза. А хората трябва да са сигурни как Наско се бори за кауза, особено ако тя е каузата на живота му - Левски. Вярвам, че ще се справи".

А собственикът на Левски Наско Сираков призна, че в момента не може да обещае и 1000 лв. заплата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички