Левски е на крачка от раздяла с трансферна издънка


Левски е на крачка от раздяла с трансферна издънка
Снимка: Оф. сайт на Левски

2657 0

Левски е на крачка да се отърве от трансферната издънка Насиру Мохамед. Ганайското крило е на подпис от завръщане в бившия си тим Хекен. Фланговият нападател вече е в Швеция, пише "Тема спорт". Вчера той пристигна на базата на клуба и наблюдава тренировката. От Хекен пуснаха негова снимка в официалния си профил в Instagra. Върху фотото бе написано "Посещение днес".

Левски ще е на голяма загуба от Насиру Мохамед. Той бе привлечен миналото лято от Петър Хубчев. За правата на крилото "сините" платиха около 350 хиляди евро. Сега обаче ще го продадат едва за 100 бона от европейската валута, които обаче пък са от изключителна важност в момента.

Мохамед така и не успя да се адаптира към отбора и живота у нас. Хубчев го пусна за първи път като резерва при визитата на Левски на ЛЕК Ларнака (0:3) в Лига Европа. След мача обаче треньорът го критикува жестоко. След това Насиру така и не започна двубой в родното първенство при него.

Той бе титуляр едва в последния кръг от шампионата - 1:2 от Локо Пловдив. В този двубой отбеляза и дебютния си гол в елита. Преди това се бе разписал при 5:1 над втородивизионния Спартак Варна за купата. Общо за Левски 26-годишният ганаец изигра 14 двубоя във всички турнири.

Хекен е като втори дом за Мохамед. Това е първият му европейски клуб, а и единствен до преминаването му на "Герена".

За шведите играе от 2012 до средата на 2019 година. В местното първенство е участвал в 165 мача, в които се е разписал 35 пъти. През 2015/16 Насиру вдига купата на Швеция. В Левски ще пробват да продадат почти всичките си чужденци. "Сините" чакат да получат най-много средства от трансфери на Найджъл Роберта, Паулиньо, Холмар Ейолфсон и Стайн Спиерингс.

А защо пускането на членски карти е много важно за Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички